Algemene voorwaarden

Account aanmaken

Je hebt de mogelijkheid om bij Gilaworks een account aan te maken. Dit hoeft echter niet! Ook zonder account kun je een bestelling plaatsen. Een account biedt wel enkele voordelen:

  • het betaalproces gaat sneller.
  • je kunt je bestelling(en) bekijken en volgen.

Bestelling & prijzen
Bij bestelling ga je akkoord met de bestellings- en leveringsvoorwaarden van Gilaworks. Als de prijs van het artikel stijgt tijdens een lopende bestelling, dan betaal je de prijs die geldig was tijdens jouw bestelling. Tenzij er sprake is van een verhoging als gevolg van een storing en/of fouten op de website waardoor de prijs niet meer in verhouding staat tot het product. Gilaworks heeft dan het recht deze producten niet te voor deze prijs te leveren. Je wordt per mail hiervan op de hoogte gebracht.

Bevestiging & reservering:
Na je bestelling ontvang je eerst een automatische bevestigingsmail met een overzicht van de bestelling en de totale kosten. Daarna nemen we contact met je op. Mocht je binnen 3 dagen niets gehoord hebben, neem dan contact op met info@gilaworks.nl

Voorwaarden Videoservices
Voor films, die via de webshop worden besteld, (bijvoorbeeld animaties of explainer-video’s) zijn ingecalculeerd één correctie-ronde voor het script en één voor de montage. Het script wordt gemaakt op basis van een of twee telefonische sessies. Uiteraard stellen we alles in het werk om tot een goed eindproduct te komen.

Voorwaarden Internetservices
Hosting wordt aangegaan voor een periode van één jaar en die overeenkomst wordt stilzwijgend verlengd. Het is altijd mogelijk de overeenkomst op te zeggen, tot voor drie weken van de ingangsdatum van het nieuwe contractjaar.

Betaling & levering:
Gilaworks kent de volgende manieren om veilig online te betalen. Je krijgt tijdens het bestelproces automatisch deze vraag voorgelegd:

  • Via iDEAL (via Sisow): vertrouwd, veilig, makkelijk en de meest gebruikte online betalingsmethode in Nederland. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw bank. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en Gilaworks ontvangt meteen het bericht dat de betaling is ontvangen.
  • Via Paypal: een internationaal internet betalingssysteem voor iedereen die een e-mail-adres heeft. Je kunt veilig online betalen gebruikmakend van je creditcard of bankrekeningnummer.
  • NB: Voor onze klanten in België is Mistercash beschikbaar.

Suggesties, vragen & klachten:
Gilaworks zet zich in om goede producten te leveren en de klant naar volle tevredenheid te bedienen. Daarom zijn wij blij met feedback en tips om onze diensten nog te verbeteren waar mogelijk. Heb je een suggestie, vraag of klacht mail ons dan op info@gilaworks.nl. We nemen dan zsm contact met je op.

Betaling- en contactgegevens & registratie:

Gilaworks is gevestigd in:

Midpoint Center for Social Innovation (MCSI)
Besterdring 285
5014 HK Tilburg
KvK: 18075187

Bank: NL66 INGB 0004 9610 61
BTW: NL 1242.38.506.B01

tel: 0624727057
e-mail: info@gilaworks.nl