de Tao van de T

Anton Dautzenberg is de nieuwe stadsdichter van Tilburg. Vanmiddag hield hij zijn inauguratie speech. Gilaworks bouwde de site ‘detaovandet.nl en springt in mocht er behoefte zijn aan een videoregistratie. 
Via de T op de homepage kom je bij de  gedichten die Anton gedurende 2 jaar gaat maken én bij de adaptaties van die gedichten die door verschillende kunstenaars worden gemaakt.

Artikel Brabants Dagblad
Bezoek de website .

Meer info ↓

Vers² – Straatinterviews met Dautzenberg

Het mag ook wel eens mislukken…
Met veel plezier maakten A.H.J. Dautzenberg, Chrétien Breukers en Tom Pijnenburg 3 afleveringen van wat wij hoopten wat een item zou worden bij Knetterende Letteren op NPO1. Het is er nooit van gekomen. Inderdaad, eerste aflevering wat bibberende cameravoering (ga ik nog eens fixen in post-productie) en alle afleveringen wat aan de lange kant. Dat laatste kwam omdat Anton zich niet liet sturen in de montage.
De filmpjes werden in samenwerking met het (eerst ter ziele gegane en daarna wederopgestane) altijd gezaghebbend gebleven “De Contrabas” (tegenwoordig De Nieuwe Contrabas van Chrétien Breukers geplaatst. En op TilburgZ

Meer info ↓