UITWIJKEN-6- Epiloog

All good things must come to an end zegt het spreekwoord al en zo komt er ook een einde aan UITWIJKEN.

UITWIJKEN-4 – Dwaalgebied

Het Dwaalgebied in Tilburg herbergt heel veel fijne winkeltjes en plekjes. Van ambachtelijke patisserie, via modern art-gallery tot vulpenwinkel. Zeker voor de feestdagen moet je hier zijn als je van wat meer bijzondere kadootjes of verwen-lekkernijen houdt.

UITWIJKEN-3 – Oud-Noord

In deze aflevering van UITWIJKEN komt een inwoner uit de wijk Oud-Noord aan het woord. Door zowel het werk- als privéleven van deze wijkambassadeur komen we in contact met enkele kerken in Tilburg, én leren we wat lekker eten is.

UITWIJKEN-2 – Groeseind

Wat de renovatie van Groeseind vooral tot een groot succes heeft maakt is het feit dat de meeste oorspronkelijke bewoners er na de herontwikkeling opnieuw hun intrek konden nemen. Meestal is dat niet meer voor hen weggelegd omdat de huur- of koopprijzen na zo’n operatie doorgaans fors omhoog gaan.

UITWIJKEN-1 – Sint Anna

Het is vrijwel niemand gegeven om al vóór zijn verscheiden iedere nacht het hoofd te ruste te kunnen leggen op gewijde grond. Toch is dat precies het voorrecht wat de schrijver dezes wél heeft. Ik zal u uitleggen hoe dat komt.